Skip links

Webapplicaties
en API’s

LARAVELREST APIKubernetesRedis

Multidisciplinair team met jaren ervaring.

Het begint met de juiste mensen

Score Media heeft een gedreven team van experts met uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van web ontwikkeling. Dit zorgt ervoor dat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologieën en trends, waardoor wij altijd in staat zijn om hoogwaardige webapplicaties te ontwikkelen.

We maken gebruik van geavanceerde ontwikkeltools en methoden, waaronder Agile en Scrum, waardoor wij efficiënt en snel webapplicaties kunnen ontwikkelen die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. 

WEB BACKEND DEVELOPMENT

Snel en stabiel.

Score Media gebruikt het Laravel framework voor webapplicaties omdat dit ons in staat stelt om snel en efficiënt stabiele webapplicaties te ontwikkelen. Laravel is een PHP-framework dat gebouwd is met een focus op stabiliteit en snelheid.

Door gebruik te maken van Laravel’s geavanceerde functies, zoals routing, middleware, en ORM, kunnen wij de stabiliteit van de webapplicatie verhogen en de ontwikkeltijd verkorten. Dit zorgt voor snelheid bij de ontwikkeling en een efficiënte werkwijze. Hierdoor kunnen wij zeer voordelig complexe applicaties ontwikkelen.

Daarnaast biedt Laravel ook een aantal in-built functionaliteiten, zoals het beveiligen van de webapplicatie tegen aanvallen en het gemakkelijk uitvoeren van database-operaties. Dit stelt Score Media in staat om snel en efficiënt webapplicaties te ontwikkelen die aan de hoogste veiligheidsnormen voldoen.

Maak een afspraak!

Score Media biedt een persoonlijke aanpak en werkt samen met u om te zorgen dat uw webapplicatie aan uw specifieke eisen voldoet, waardoor u verzekerd bent van een uniek en gebruiksvriendelijk eindproduct.

Samen creëren wij duidelijke visie en missie, waardoor ze zich richten op het leveren van gebruiksvriendelijke en efficiënte webapplicaties die aan de specifieke wensen en eisen van hun klanten voldoen.

Diensten

Services & diensten

Maatwerk backend development

Maatwerk backend development

Door het gebruik van geavanceerde ontwikkeltools en methoden, garandeert Score Media een snelle en efficiënte ontwikkeling van uw webapplicatie.

Koppelingen

Koppelingen

Met innovatieve koppelingen waarvan je niet eens had durven dromen. Kunnen we IT-kosten verlagen en toevoegen van waarde aan bestaande gegevens. Wij maken koppelingen die je organisatie laat groeien.

Team as a Service

Team as a Service

Team as a Service model biedt flexibiliteit en efficiëntie in ontwikkeling, waardoor organisaties snel kunnen inspelen op veranderende behoeften en specifieke expertise in kunnen huren voor projecten.

Front-end development

Front-end development

Front-end development biedt ons als bedrijf de mogelijkheid om een gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke website te creëren voor onze gebruikers. Het verbetert ook de interactie met klanten.

— 98.1  Klant tevredenheid

Onze

tevreden

klanten.

Met meer dan 500 klanten in Nederland en over de hele wereld. Was het onmogelijk om iedereen zijn verhaal te laten doen. Maar wij hebben enkele van onze beste partners de kans gegeven.

WEB APP NIEUWS

Onze blog

Wij helpen je graag bij de ontwikkeling van een maatwerk applicatie. Maar lees ondertussen eens deze interessante artikelen..

Don't be shy. Say hoihello.你好もしもし.hola.

info@scoremedia.nl

Email

info@scoremedia.nl​

Telefoon:

053-870 0020

Sleep