Skip links

Larry ten Voorde en zijn 3e Drivers Championship Titel: Een Uniek Record!

Het motorsportseizoen is altijd vol spanning, maar dit jaar heeft Larry ten Voorde de lat wederom hoger gelegd. Met trots melden wij dat Larry zijn derde Drivers Championship titel in de Porsche Carrera Cup Duitsland heeft behaald, en dat met het formidabele team van GP Elite. Deze overwinning is niet zomaar een overwinning; het is een uniek record in de geschiedenis van de competitie.

De Porsche Carrera Cup Duitsland staat bekend als een van de meest competitieve raceklassen in Europa. Door de jaren heen hebben vele coureurs gestreden om de topplaats, maar slechts enkelen hebben het voorrecht gehad om meerdere keren kampioen te worden. Larry’s derde overwinning zet hem in een unieke positie, bovenaan de lijst van de grootste legendes van de competitie.

Dit ongekende succes is niet alleen te danken aan Larry’s vaardigheid als coureur, maar ook aan het toegewijde team van GP Elite dat achter hem staat. Samenwerking, toewijding en passie zijn de kernwaarden die dit team drijven, en het is duidelijk dat hun inspanningen hun vruchten hebben afgeworpen op het circuit.

We zijn bij Score Media buitengewoon trots om sponsor te zijn van zo’n getalenteerde coureur en een partner van een ongelofelijk team. Onze betrokkenheid bij de autosport en in het bijzonder met Larry en GP Elite, weerspiegelt onze bedrijfswaarden van uitmuntendheid, innovatie en het voortdurend streven naar de top.

Dit succes weerspiegelt een grotere trend van Nederlandse overheersing in de autosport. Van Verstappen’s triomfen op het F1-circuit tot Larry ten Voorde’s recordbrekende prestaties in de Porsche Carrera Cup Duitsland, Nederlandse coureurs zijn een bron van nationale trots geworden. Hun prestaties vormen een inspiratie voor opkomende talenten en liefhebbers van de sport.

Terwijl we de overwinningen vieren, kijken we ook met veel enthousiasme uit naar de toekomst. Wie weet welke andere records Larry en het GP Elite-team in de komende jaren zullen verbreken? Eén ding is zeker, bij Score Media zullen we er zijn om elk moment van hun succesverhaal te ondersteunen en te vieren.

Porsche Cup Deutschland
Porsche Cup GP Elite Score Media

Een record in de Porsche Carrera Cup duitsland

  1. Een Nederlands Record: Larry ten Voorde is de eerste Nederlander die de Drivers Championship titel in de Porsche Carrera Cup Duitsland driemaal heeft gewonnen. Dit is een ongeëvenaard nationaal record en onderstreept de uitmuntendheid van het Nederlandse talent op het wereldtoneel van de motorsport.

  2. Voortzetting van de Nederlandse Legacy: Hoewel Nederlanders zoals Gijs van Lennep en Jeroen Bleekemolen hun stempel hebben gedrukt in de autosport en in Porsche-races, heeft ten Voorde’s drievoudige overwinning hem op de voorgrond geplaatst van deze erfenis en Nederland’s prominente positie in de Porsche-racerij bevestigd.

  3. Zeldzaam in de Porsche Carrera Cup Duitsland: De Porsche Carrera Cup Duitsland is sinds de oprichting in 1990 een van de meest competitieve raceklassen in Europa geweest. In deze periode hebben maar weinig coureurs het voor elkaar gekregen om drie keer kampioen te worden, wat de prestatie van ten Voorde des te indrukwekkender maakt.

  4. Consistentie op Topniveau: Terwijl het winnen van een enkele titel een uitzonderlijke prestatie is, getuigt het behalen van drie titels van een ongeëvenaarde consistentie en vaardigheid. Dit illustreert niet alleen ten Voorde’s bekwaamheid als coureur, maar ook het kaliber van het GP Elite-team dat hem ondersteunt.

  5. Het Schrijven van Porsche-Geschiedenis: Porsche heeft een rijke racehistorie die teruggaat tot de vroege jaren van de autosport. Binnen deze traditie heeft ten Voorde zijn naam gevestigd als een van de grote Porsche-coureurs. Zijn prestaties in de Porsche Carrera Cup Duitsland zullen ongetwijfeld worden herinnerd als enkele van de meest indrukwekkende in de annalen van Porsche-racegeschiedenis.

Sleep