Skip links
apple app ontwikkelaar

APP EXPERTS

iOS & Android iOS & Android

Design team

App design

Gespecialiseerd in de ontwikkeling van apps. Weten wij precies wat gebruikers verwachten van een goede app.

DEDICATED
EXPERTS

Native iOS App ontwikkeling

In ons team zitten native Swift & Objective-C app ontwikkelaars. Met tientallen jaren ervaring.

DEDICATED
EXPERTS

Native Android ontwikkeling

Wij ontwikkelen uiteraard ook de hoogste kwaliteit Android apps. Met de laatste technieken in Kotlin.

Fullservice

App marketing

Naast de full-service ontwikkeling van apps. Kennen wij ook alle mogelijkheden voor een succesvolle lancering van een app. Daarom helpen wij graag!

Mobiele ontwikkeling zit in ons DNA.

Apps ontwikkelen deden wij al voordat de Apple iPhone was uitgekomen. Door onze jarenlange ervaring met platformen als Apple en Android. Kunnen wij elke uitdaging aan en ontwikkelen wij de meest complexe stukken software.

Design

Samen maken we de blauwdruk naar de visuele bouwstenen van een digitale ervaring die indruk kan maken,

Develop

Onze ontwikkelaars gaan via de SCRUM methode snel te werk. Alles om de maximale waarde te bereiken, tegen het laagste bedrag.

Deliver

Ook na de eerste lancering blijven wij continu nieuwe strategieën toepassen om jouw digitale doelen te bereiken!

De ultieme klantbeleving is ons doel..

10+

Jaar in operatie

Ons bedrijf bestaat al meer dan 10 jaar. Sommige van onze klanten zijn ook al zo lang. Wij gaan voor lange termijn samenwerkingen.

98%

Klant tevredenheid

Ons doel is de hoogste klant tevredenheid. De beste apps en soepelste projecten.

1,412

Projecten afgerond

Ervaring in de digitale sector is alles. Met de hoeveelheid en diversiteit van projecten. Kunnen wij alles aan.

Even in de diepte

De weg naar een maatwerk app

Een maatwerk app laten maken is een spannend en leuk avontuur. Je begint met een gebruiksvriendelijk design. Als dat voor elkaar is begint het ontwikkelingsproces middels de SCRUM methodiek. Hierdoor kunnen wij efficiënt en snel de beste software producten neerzetten.

Tijdens de ontwikkeling van een applicatie ondersteunen wij het ontwikkeltraject en doen project management. Wij begeleiden waar nodig om snel tot het beste resultaat te komen. Een visie document of bijvoorbeeld een functionele beschrijving kunnen wij mee helpen.

Apps die wij ontwikkelen bestaan gemiddeld uit 3 sprints. Dus hiermee zou je kunnen zeggen dat het 4-6 weken duurt om te ontwikkelen. Maar uiteraard ben je ook voordat je ontwikkeld al bezig met design en define en ook erna komt er nog een acceptatie proces.

De kosten voor het maken van een app liggen tussen de paar duizend en enkele miljoenen euro’s. Omdat al onze apps maatwerk zijn, wordt de code speciaal ontwikkeld voor jouw organisatiedoel en gebruiker.

Wij gebruiken geen app builders of standaard componenten, alles is custom en op maat.

Heb je een idee? Mail of bel

In de afgelopen 10 jaar hebben wij al meer dan 200 apps gemaakt door ons. Dus wij helpen je graag met elk concept of idee.

Email

info@scoremedia.nl

Bellen:

+ 31 53 870 0020

5 redenen waarom een app nodig is en hoe wij als app ontwikkelaar je kunnen helpen..

Wil je de groei van je bedrijf stimuleren met een eigen app? Ontdek dan waarom het inschakelen van een app ontwikkelaar essentieel is..

Met een app voor uw bedrijf kunnen klanten op een gemakkelijke en toegankelijke manier verbinding maken met uw bedrijf. Dit kan de betrokkenheid van uw klanten verhogen en ervoor zorgen dat zij sneller en gemakkelijker toegang hebben tot de informatie en services die zij nodig hebben.

Door een app aan te bieden kunt u klanten een meer gepersonaliseerde ervaring bieden. Dit kan worden bereikt door functies zoals pushmeldingen, gepersonaliseerde aanbiedingen en beloningen voor trouwe klanten aan te bieden, waardoor de klantentrouw kan worden verhoogd.

Het hebben van een app kan ook helpen om uw bedrijf te promoten en uw zichtbaarheid te vergroten. Door uw app te promoten op verschillende platforms, zoals de App Store en Google Play, kunt u uw bereik vergroten en nieuwe klanten aantrekken.

Een app kan ook helpen om de operationele efficiëntie van uw bedrijf te verbeteren door processen te stroomlijnen en automatiseren. Dit kan onder meer het beheer van klantgegevens, bestellingen en betalingen omvatten, waardoor uw medewerkers meer tijd hebben om zich te concentreren op belangrijkere taken.

Een app geeft je ook een concurrentievoordeel ten opzichte van andere bedrijven in uw branche. Door een app aan te bieden, kunt u uw bedrijf onderscheiden en klanten een unieke en waardevolle ervaring bieden die ze elders niet kunnen vinden.

— 98.1  Klant tevredenheid

Onze

tevreden

klanten.

Met meer dan 500 klanten in Nederland en over de hele wereld. Was het onmogelijk om iedereen zijn verhaal te laten doen. Maar wij hebben enkele van onze beste partners de kans gegeven.

Onze app cases

Sleep