Skip links
Premium website ontwikkeling

Website NTP

Een volledig maatwerk website met een op maat gemaakt design ontwikkelen die gericht is op snelheid en beveiliging.
NTP is een regionale aannemer die actief is op het gebied van wegen, bodem, water, energie en advies.

web app ontwikkeling

Sven van Hees

Lead Developer

Uitdaging:

NTP is een regionale aannemer die actief is op het gebied van wegen, bodem, water, energie en advies. Ze wilden een nieuwe website die hun merk en diensten beter zou weergeven en een verbeterde gebruikerservaring zou bieden aan hun klanten. Daarnaast wilden ze een website die snel en veilig was en geschikt was voor gebruik op verschillende apparaten en browsers.

Oplossing:

Score Media heeft NTP geholpen bij het ontwikkelen van een volledig maatwerk website die aansluit bij de behoeften van het bedrijf en de verwachtingen van hun klanten. Het op maat gemaakte design is gericht op de gebruikerservaring en het gemakkelijk vinden van informatie. De website is geoptimaliseerd voor snelheid en beveiliging, en is voorzien van SSL-certificaten en andere beveiligingsmaatregelen om de website en de gegevens van klanten te beschermen. De website is ontworpen om responsief te zijn, zodat het goed functioneert op verschillende apparaten en browsers.

Resultaten:

De nieuwe website van NTP is een groot succes gebleken. Het heeft het bedrijf geholpen om zich beter te presenteren aan hun klanten en heeft de algehele gebruikerservaring verbeterd. Daarnaast heeft de website de laadtijd van pagina's en de veiligheid verbeterd, wat resulteert in een hogere betrokkenheid van gebruikers en een verbetering van de zoekmachine rankings.

CSS Design Awards

5/5

Van design tot live gang..

Bij Score Media streven we naar volledige ontzorging van onze klanten op het gebied van digitale marketing. Wij zorgen voor de ontwikkeling van de website, de implementatie van online marketing strategieën en de rapportage van resultaten.

Het proces
Maatwerk software ontwikkeling

Design

Maatwerk design

In samenwerking met ChainDigital en NTP is er een maatwerk design gemaakt in Adobe XD. Helemaal fris en op basis van de laatste huisstijl handboeken.

Develop

Web Ontwikkeling

Voor de ontwikkeling van de website van NTP, een regionale aannemer, is er gekozen voor een volledig op maat gemaakte website met aandacht voor snelheid en beveiliging. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën is er een veilige, efficiënte en responsive website ontwikkeld die voldoet aan de unieke behoeften van NTP en haar klanten.

Promote

Optimalisatie

Een belangrijk aspect van organische zoekresultaten is continue optimalisatie en verbetering. Door middel van analyse en evaluatie van zoekwoorden en content kunnen de prestaties in zoekresultaten worden verbeterd.

Dienstverlening

Diensten die je een voorsprong geven op de concurrentie.

Mobile app development

iOS apps worden gebruikt op 200 miljoen Apple apparaten en kunnen worden gedownload in de App Store. Native apps bieden een optimale gebruikerservaring van iOS en Android.

Lees meer

Laravel / VUE-JS development

Wij bouwen dagelijks aan webapplicaties en websites met VUE-JS en Laravel. Kwaliteit staat voor ons op nummer één. Complexe backends met uitgebreide RESTful Api's. We doen niet anders..

Systeem integratie

Applicaties moeten met elkaar integreren. Zo realiseren wij al jaren integraties met CMS- CRM- en ERP-systemen. Zo heeft de juiste app altijd de juiste data.

PRO

Ethical hacking

Onze ethische hackers of ook bekend als white hat-hackers worden ingezet om zwakke punten op te sporen en oplossingen te bieden. Ook brengen wij zwakke punten van bestaande oplossingen in zicht.

Sleep