Skip links

Onze dienstverlening

Score Media is je expert in de ontwikkeling van software, apps en websites. Maar ook in de vermarkting en exploitatie van software.

Van concept tot live applicatie.

Dat noemen wij full-serviceall inhousedutch madekwaliteit

App development

Score Media is uw ervaren partner voor het ontwikkelen van apps voor mobiel, tablet of smartwatch.

User Interface Design

Door de honderden ontwikkelde apps kunnen wij prachtige designs maken. Helemaal afgestemd op wat jullie gebruikers gaan verwachten.

Web app / Website's

Met een heel team aan web developers bouwen wij elke web applicatie of website. Volledig op maat en volgens wensen.

Consultancy & Security

Meerdere van onze developers kunnen worden ingehuurd als consultants. Bij complexe in-house vraagstukken bijv. Ook hebben wij meerdere ethical hackers.

Wij werken voor StartupsZiekenhuizenMKB'ersCorporatiesOverhedenStichtingen

Voor alle klanten hebben wij een belangrijk doel. Alles uit hun producten halen wat wij kunnen. Want jullie groei is onze groei.

Digital Products
Web applicaties en websites

Door ons multidisciplinaire team kunnen wij full service ondersteunen bij uw concept. Meedenken, designen, ontwikkelen en publicatie, marketing. Op het gebied van de software markt hebben wij alle kennis op kantoor.

Lees meer
Digital Products
App ontwikkeling en design

Score Media is uw ervaren partner voor het ontwikkelen van iOS apps (iPhone & iPad app) en Android apps. Wij kennen de mogelijkheden, de standaarden en hebben aantoonbare ervaring met het ontwikkelen van professionele mobiele apps.

Lees meer
Marketing
Software Concept marketing

Wij helpen innovatieve bedrijven en start-ups bij het ontwikkelen van nieuwe digitale producten en platformen. Door gebruik van de modernste technieken zoals VUE-JS en Bootstrap.io.

Enkele Resultaten van onze klanten na een succesvol traject:

5.6x

Groei in Klanten

99.6%

Klant tevredenheid app

2.2m

Dagelijkse gebruikers

80+

Applicaties per jaar

Snel starten?

Starten met je project in 3 stappen.

We helpen graag aan een snelle en complete impact analyse. Hierbij brengen wij in kaart met je wat er nodig is. Daarna volgt snel een vrijblijvende offerte met de kosten.

— 98.1  Klant tevredenheid

Onze

tevreden

klanten.

Met meer dan 500 klanten in Nederland en over de hele wereld. Was het onmogelijk om iedereen zijn verhaal te laten doen. Maar wij hebben enkele van onze beste partners de kans gegeven.

Sleep