SCORE MEDIA

Wij zijn op zoek naar uitdaging!

App Ontwikkeling

Score Media is uw ervaren partner voor het ontwikkelen van iOS apps (iPhone & iPad app) en Android apps. Wij kennen de mogelijkheden, de standaarden en hebben aantoonbare ervaring met het ontwikkelen van professionele mobiele apps.
 • iOS iPhone & iPad applicaties (native)
 • Google Play Android applicaties (native)
 • API Ontwikkeling

Websites & Web applicaties

Websites, intranet of complete beheertools. Score Media heeft meer dan 8 jaar ervaring in de ontwikkeling van websites en webapplicaties. Wij beheren meer dan 250 ontwikkelde websites voor klanten en bouwen complexe webapplicaties in Laravel.
 • WordPress websites (Hackproof / Security Audit)
 • Laravel Web Applicaties
 • NodeJS en Angular JS Web interfaces.

Design & UX

Door onze ervaring met web en mobiele applicaties weten wij precies wat gebruikers willen. Wij designen (UX) interfaces en websites volgens de laatste trends en standaarden. Alles om het gebruikers zo makkelijk mogelijk te maken.
 • Website design
 • App Design
 • User Interfacing Mockup

Internet of Things

Tijdens de ontwikkeling van software oplossingen voor klanten en eigen bedrijven. Hebben wij al bijna alle soort IoT devices denkbaar kunnen integreren. iBeacons, WiFi monitoring, domotica, en zelf ontwikkelde IoT hardware. Apps met deze integraties en de hardware zelf is dan ook een specialisatie van ons.
 • Hardware IoT development
 • IoT domotica app integraties
 • IoT tracking

Whats next?

Al sinds 2008 ontwikkeld Score Media de meest veelzijdige applicaties voor smartphones, tablets en computers.

Met meer dan 250 klanten die wij dagelijks bedienen met hoge kwaliteit software vragen wij ons af.. kunt u ons uitdagen? De geschiedenis van Score Media bevat grote mijlpalen maar uiteindelijk krijgen wij energie van onze klanten.

In ons nieuw (volledig gerenoveerde) kantoorpand maken wij graag kennis met de volgende innovatie voor uw bedrijf. Wij gaan elke uitdaging aan en hebben een ontzettend brede kennis van IT.

Oldenzaalsestraat 302

Full Service Agency

Score Media is een full service web en app ontwikkelingsbureau. Wij helpen u in online strategie, maar zijn ook ontwikkelaars en realiseren dromen.
Tijdens het verlenen van onze diensten staat persoonlijk contact voor ons op nummer 1!

Wij creëren en bouwen volgens uw wensen, maar ondersteunen dit proces op elke wijze mogelijk. Met Score Media sta je er nooit alleen voor en heb je een software en design partner voor het leven.

Samenwerken is de toekomst.

Score Media participeert ook in goede ideeën of gave startups. Niet alleen met onze ontwikkelkracht, maar strategisch en in de bedrijfsvoering. Hierdoor zijn wij in de afgelopen jaren al meerdere malen succesvolle samenwerkingen aangegaan. Want samen sta je sterker!

Score Media B.V.

Met ons hoofdkantoor in Enschede bedienen wij klanten in heel Nederland.

Je bent van harte welkom voor een kop Starbucks koffie. Maar komen ook graag langs, voor een goede indruk van het bedrijf.

Score Media
Oldenzaalsestraat 302
7523AH Enschede
info@scoremedia.nl
053-8700020

Wij hebben er zin in! Mail ons..

Aanmelden op onze nieuwsbrief!

Ontvang de laatste nieuwtjes rechtstreeks in je mailbox..

Onze maatwerk diensten zijn divers en flexibel. Wij staan voor een persoonlijke aanpak, waarbij wij je continu betrekken in alle fases van idee tot concept en ontwikkeling. Deze werkwijze hanteren wij al jaren en staat garant voor succes en kwaliteit maatwerk.

Contact?

Adres: Oldenzaalsestraat 302
7524AH Enschede
Telefoon: 053-8700020

Nieuwsbrief

Aanmelden op onze nieuwsbrief!

Ontvang de laatste nieuwtjes rechtstreeks in je mailbox..