Onze Experts. Staan altijd voor je klaar!

Wij bijten ons vast in uw software oplossingen en laten niet meer los.

Contact
hero-mobile
hero-wave

Ons Team

Score Media heeft een team van gedreven ontwikkelaars, die zich kunnen vastbijten in een probleem tot de juiste code de oplossing biedt. Onze iOS developers hebben ervaring sinds de eerste iPhone en weten met Objective C en Swift ieder gewenste app te bouwen volgens de richtlijnen van Apple. Ook voor Android hebben we eigen ontwikkelaars in huis die met Java native apps maken die op het brede arsenaal van Android toestellen optimaal functioneren. Maar ook voor backends, CMS en databases hebben we specialisten die ervoor zorgen dat alles achter de schermen betrouwbaar werkt.

Waarom Score Media?

Grote en kleine bedrijven kiezen al een decennium voor Score Media B.V.

Begin 2018 vroegen wij al onze klanten waarom eigenlijk? Een opsomming van de antwoorden. 

 • Expertise

  De meeste klanten gaven aan dat de brede expertise belangrijk was voor hun organisatie. Alle ontwikkelingen worden in-house afgehandeld en niet uitbesteed.

 • Persoonlijk

  Tientallen klanten gaven aan dat persoonlijk contact de reden is. Omdat ze altijd 1 contactpersoon willen. Dan zoeken wij intern met elkaar wel uit hoe we het regelen!

 • Eerlijke prijs

  Naast onze hoge kwaliteit software ontwikkeling en grote expertise in design. Staan wij ook bekend om onze eerlijke tarieven. Probeer het eens uit!

 • Kwaliteit

  Voor de meeste klanten ontwikkelen wij alle intern en publieke software. Dit blijkt te komen door de kwaliteit, en betrouwbaarheid. 'Mooi wark' noemen we dat in Twente.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Over Ons

Score Media ontwikkelt al bijna 10 jaar apps en blinkt uit in kennis en ervaring! Dit maakt ons voor vele klanten een ideale partner om samen de ideale oplossing te realiseren. Met onze creativiteit denken we graag mee om uw wensen en ideeën te combineren met onze expertise en ervaring om zo tot een nog beter ontwerp te komen. Ook onze kennis van de modernste technieken maakt nieuwe oplossingen mogelijk. Of het nou gaat om websites, apps of maatwerk software, het succes wordt bepaald bij een goed ontwerp waarmee de juiste functionaliteit wordt gecreëerd.

Onze diensten..

Onze specialiteit is het design / ontwikkelen & consultancy van technische oplossingen & software. Maar daarnaast hebben wij in ons team nog meer specialisaties. 

 • iOS App Ontwikkeling

  iOS apps worden gebruikt op 200 miljoen Apple apparaten en kunnen worden gedownload in de App Store. Native apps bieden een optimale gebruikerservaring van iOS.

 • Android Apps

  Wij hebben native app ontwikkelaars voor Android en kunnen uw app in de Play Store publiceren. Score Media ontwikkelde al Android apps voordat de PlayStore live was.

 • Websites

  Score Media heeft in 10 jaar tijd meer dan 500 verschillende websites ontwikkeld en mogen beheren. Van webshops voor het MKB tot complexe websites voor ziekenhuizen of een sociaal intranet voor overheidsinstellingen. Wij kunnen alles aan!

 • Laravel Applicaties

  Laravel is het het meest populaire PHP-framework op de markt. Laravel focust zich op veiligheid en doorontwikkeling. Het is efficiënt, stabiel en goed schaalbaar voor de toekomst. Score Media kan een complexe webapplicatie ontwikkelen en beheren.

 • Processen Digitaliseren

  In vele bedrijfsprocessen lopen mensen nog rond met papieren lijsten en formulieren. Toch hebben ze vaak ook een smartphone of zelfs tablet bij zich. De ingrediënten om de checklists en formulieren te digitaliseren zijn al aanwezig.

 • Ethical Hacking

  Met onze technische expertise op gebied van beveiliging en encryptie kunnen wij een security-audit (PEN-test) voor u uitvoeren. Door middel van de nieuwste technieken wordt uw systeem getest, waarna u een uitgebreide rapportage met adviezen krijgt.

 • Big Data

  Wij helpen uw organisatie met het integreren van Big Data in de bedrijfscultuur. Doormiddel van consultancy en het opzetten van data architectuur, verwerking en slimme dashboards met complexe algoritmes. Met onze ondersteuning op dit gebied kan uw organisatie een voorsprong krijgen op concurrentie.

 • Virtual Reality

  Voor Virtual Reality opnames en editing kunt u bij Score Media terecht: 5K 360 Graden VR-video’s met professioneel geluid op maat gemaakt.

Heb je iets anders voor ons? Geen probleem, wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Mail ons info@scoremedia.nl

Met een expert heb je meer kans van slagen.

Voor app ontwikkeling heb je een expert nodig. Iemand met jarenlange ervaring in elk onderdeel van app exploitatie. Score Media is hierin uw partner, en door praktijk voorbeelden nemen wij u aan de hand. Met als eind doel, succes voor uw organisatie.

PAY.nl voor iPhone door Score Media
 • Inventariseren

  Samen met ons gaat u inventariseren wat de beste stappen zijn. Native of niet? Welke functies zijn nodig en kan alles wat u wilt? We denken graag met u mee!

 • Impact & Plan van Aanpak

  Nadat we samen hebben bepaald hoe de app voor eindgebruikers gaat werken, gaan we aan de slag! We maken een impact per onderdeel en een tijdspad om uw app te realiseren.

 • Ontwikkeling

  Wij ontwikkelen en houden u continu op de hoogte van de voortgang. Ook leveren wij BETA builds zodat u al heel snel kunt meekijken en uw app kunt testen.

 • Publicatie & marketing

  Nadat uw app is uitgerold in uw bedrijf of gepubliceerd in de App Stores begint het pas! Wij kunnen u ondersteunen in marketing en monitoring van kwaliteit en doorontwikkeling.

Enkele van onze 250 klanten
image image image image
image image image image
image image image image

Vanuit ons hoofdkantoor in Enschede bedienen wij klanten in heel Nederland. Je bent van harte welkom voor een kop Starbucks koffie, maar ook komen wij graag bij u langs voor een goede indruk van uw bedrijf.

© 2021 Score Media B.V. Alle rechten voorbehouden.