Live Twitterfeed
Onze laatste blogs:

    No posts were found.

Mobile & Web Experts

Bel +31 53 87 000 20

Email: info@scoremedia.nl

Volg onze reis!
 

Over Ons

Al jaren is Score Media een begrip in Twente en zelfs internationaal realiseren wij grootse dingen. Nuchterheid en eerlijkheid is waar het allemaal mee begint en dat bevalt klanten erg goed. Wij maken software ontwikkeling weer een leuk en duurzaam proces.
Een jonge start

Score Media maakt zijn start in 2008 middels registratie bij de Kamer van Koophandel. Een dag later leveren wij de eerste app af voor een klant. Ons business plan? Gelijk beginnen..

De Zorg

Enkele jaren op weg maakt onze software al grote verschillen in nationaal en internationaal bedrijfsleven. Dan ontdekt ook de zorg sector dat Score Media met strakke budgetten, grote stappen kan zetten. Er ontstaat een subspecialisatie..

Crisis?

Tijdens een moeizame en dalende economische periode blijft Score Media groeien met 140% per jaar. Het MKB in Twente ontdekt met elke oplevering dat maatwerk software niet altijd duur hoeft te zijn.

Visie, Flexibiliteit en Nuchterheid..

Terwijl het aantal klanten doorstijgt, horen wij dagelijks waarom klanten terug blijven komen. 'Zo snel?' en 'Is dat er zelfs ingebouwd?' samen met een nuchtere werkwijze en altijd een goede prijs.. Een werkwijze waar wij trots op zijn en ook niet meer dan normaal vinden!

Kickstart

Middels participatie werken wij mee aan enkele grote start-ups zelfs voor dit een algemeen bekende werkwijze is.. Ook richten wij zelf nieuwe en innovatieve bedrijven op naast onze vaste clientele.

Next 'Big' Thing

Ontdek waarom wij al 8 jaar, top kwaliteit software mogen opleveren voor lokaal, nationaal en internationale klanten. Het begint met een goed gesprek, waarin wij rustig alle wensen en vragen bespreken met uw organisatie. Bel of email, wij horen graag van u!

Ontwikkelaar Score Media heeft met de Gastvrij app een platform ontwikkeld die het ziekenhuis ontzorgt.

Op ons werk in de zorg zijn wij trots. Dagelijks maken onze platformen het verschil voor grote zorg organisaties. Zoals Gastvrij platform binnen het Medisch Spectrum Twente in Enschede. Een systeem die niet alleen het ziekenhuis ontzorgt, maar ook voor de patient het verblijf weer iets leuker maakt.

Lees binnenkort meer..

Waarmee kunnen wij u helpen?