Skip links

Medisch Spectrum Twente

Medisch Spectrum Twente is een Nederlands ziekenhuis met de hoofdvestiging in Enschede. De organisatie behoort tot de grootste niet-academische ziekenhuizen van Nederland

Case

Een website met jaarlijks meer dan 750.000 unieke bezoekers in alle leeftijdsgroepen. Dit grote Nederlandse ziekenhuis met meer dan 3500 medewerkers was de perfecte uitdaging.

To the point

Als bezoeker, patient of algemene bezoeker moet je snel informatie kunnen vinden op MST.nl. Middels een grondige en continue analyse zijn shortlinks naar de meest opgezochte informatie gebouwd.

Hierdoor heb je als bezoeker snel de juiste informatie. Of het nu een afdelingsnummer is of direct een afspraak maken.

Istvan Haarman

Score Media is een vooruitstrevend bedrijf waarin constructief wordt meegedacht in oplossingen en waar de lijnen erg kort zijn. Afspraken worden nagekomen, opgeleverde producten zijn kwalitatief uitstekend en de communicatie ervaar ik als uitermate klantvriendelijk en professioneel. In mijn rol streef je met leveranciers naar partnership en Score Media is hier een mooi voorbeeld van.

Istvan Haarman

Storytelling

Medisch Spectrum Twente (MST) is één van de grootste topklinische opleidingsziekenhuizen. Ons traumacentrum heeft een regionale traumafunctie en MST is voorzitter van één van de elf landelijke ROAZ (Regionaal Overleg Acute Zorg). In MST, waar iedereen terecht kan voor alle zorg, werken circa 3500 medewerkers. Onze missie: het bevorderen van gezondheid in de regio Twente in nauwe samenwerking met regionale zorgpartners, het opleiden van nieuwe zorgprofessionals en het verrichten van wetenschappelijk onderzoek. Extra trots zijn we op de bijzondere topzorg die door onze centra geleverd wordt.

Sleep