Skip links

iPhone (iOS) & Android Developer in Meedhuizen | Groningen

iPhone (iOS) & Android Developer in Meedhuizen | Groningen

{undefined4[1]}
Regionaal

App ontwikkeling.

Wij maken al meer dan 10 jaar de beste apps voor iPhone en Android devices. Door ons multidisciplinaire team kunnen wij full service ondersteunen bij uw concept. Meedenken, designen, ontwikkelen en publicatie, marketing. Op het gebied van de software markt hebben wij alle kennis op kantoor.

Sinds 2008 bouwt Score Media hoog kwalitatieve full-native mobiele applicaties voor iOS (iPhone, iPad en iPod) en Android smartphones. Dit doen wij ook voor klanten uit Meedhuizen sinds 2009 en hebben voor tientallen bedrijven in Overijssel apps ontwikkeld. Onze maatwerk diensten zijn divers en flexibel. Wij staan voor een persoonlijke aanpak, waarbij wij je continu betrekken in alle fases van idee tot concept en ontwikkeling. Deze werkwijze hanteren wij al jaren en staat garant voor succes en kwaliteit maatwerk in Meedhuizen.

Score Media is officieel erkend app ontwikkelaar voor Apple iOS (zowel iPhone en iPad), Android. Ook nadat uw app is opgeleverd staan wij als full service app ontwikkelaar / development bureau in Meedhuizen voor u klaar.

10+

Jaar in operatie

Ons bedrijf bestaat al meer dan 10 jaar. Sommige van onze klanten zijn ook al zo lang. Wij gaan voor lange termijn samenwerkingen.

98%

Klant tevredenheid

Ons doel is de hoogste klant tevredenheid. De beste apps en soepelste projecten.

1,412

Projecten afgerond

Ervaring in de digitale sector is alles. Met de hoeveelheid en diversiteit van projecten. Kunnen wij alles aan.

U kunt bij ons dus niet alleen terecht voor het laten maken van uw app, ook voor het laten updaten of aanpassen van uw app bent u bij ons aan het juiste adres. Door de jaren heen hebben we een ruime ervaring opgebouwd: wat zijn de dingen om rekening mee te houden, maar vooral ook wat is er allemaal mogelijk. GPS, Wifi, Bluetooth, iBeacons…. steeds meer technieken die in samenwerking met telefoons en tablets nieuwe mogelijkheden bieden. Al jaren maken we apps die op een slimme manier gebruik maken van de locatie van de gebruiker bijvoorbeeld in Overijssel.

Dienstverlening

Diensten die je een voorsprong geven op de concurrentie.

Mobile app development

iOS apps worden gebruikt op 200 miljoen Apple apparaten en kunnen worden gedownload in de App Store. Native apps bieden een optimale gebruikerservaring van iOS en Android.

Lees meer

Laravel / VUE-JS development

Wij bouwen dagelijks aan webapplicaties en websites met VUE-JS en Laravel. Kwaliteit staat voor ons op nummer één. Complexe backends met uitgebreide RESTful Api's. We doen niet anders..

Systeem integratie

Applicaties moeten met elkaar integreren. Zo realiseren wij al jaren integraties met CMS- CRM- en ERP-systemen. Zo heeft de juiste app altijd de juiste data.

PRO

Ethical hacking

Onze ethische hackers of ook bekend als white hat-hackers worden ingezet om zwakke punten op te sporen en oplossingen te bieden. Ook brengen wij zwakke punten van bestaande oplossingen in zicht.

Dankzij onze ervaring en time-efficiency is het mogelijk om uw app te ontwikkeling tegen een eerlijke en gunstige prijs. Door onze jarenlange ervaring in App Ontwikkeling hebben wij minder uren nodig! Bekijk op onze website welke klanten u al tevreden voor gingen.

App ontwikkelen met eigen backend (CMS) en API koppeling in Meedhuizen

Soms vraagt een app of website om meer functionaliteit. Dan volstaat een standaard website niet en wordt er software op maat ontwikkeld om de wensen toch mogelijk te maken. Score Media gebruikt hiervoor moderne frameworks om dit te realiseren. Laravel is een wereldwijd gebruikt framework die zich breed heeft bewezen. Bestaande systemen ontsluiten via een app of website: wij ontwikkelen het veilig en snel.

— 98.1  Klant tevredenheid

Onze

tevreden

klanten.

Met meer dan 500 klanten in Nederland en over de hele wereld. Was het onmogelijk om iedereen zijn verhaal te laten doen. Maar wij hebben enkele van onze beste partners de kans gegeven.

Heb je een gaaf project?
Let's connect

Ben jij klaar voor de volgende stap met onze diensten? Dan bespreken wij graag je wensen.

Mail ons:
Bel:

053-870 0020

Sleep