Wij bouwen websites voor groot en klein

In de afgelopen 10 jaar hebben wij al meer dan 500 websites mogen ontwikkelen. Op meerdere platformen, voor groot en klein bedrijf.

Wij gaan geen uitdaging uit de weg.

900K

Bezoekers Per jaar

50K

Pageviews per dag

Websites
Vertrouwd door bedrijven over de hele wereld, groot en klein..
image image image image
image image image image
image image image image
Waarom is Score Media de ideale partner?
Makkelijk te beheren

Alle websites die wij ontwikkelen gebruiken een visuele editor. Dit betekend dat elk element in uw website te wijzigen is. U heeft ons daarom niet altijd nodig voor mooie toevoegingen.

Multi Device

Alle websites moeten tegenwoordig net zo goed werken op een computer als een smartphone. Daarom bouwen wij met de gedachte dat misschien wel 50% u mobiel bezoekt.

Krachtige platformen

Wij gebruiken onder andere WordPress en Magento in de bouw van websites. Maar altijd met een eigen aangepast core. Hiermee maakt u gebruik van de kracht van opensource. Maar heeft u een veel hogere beveiliging.

Full service

Onze klanten en offerte's beschrijven het nog wel eens! All inclusive / full service. Simpelweg bedoelen wij hiermee dat wij alles uit handen nemen. Tot aan de content aan toe. Uiteraard op uw verzoek.

Websites

Unieke formules, klein maar fijn.

Wij ontwikkelen voor grote bedrijven, maar nog veel vaker voor het MKB. Zoals de unieke cupcake winkel in Enschede van Nienke. Met een uniek geautomatiseerd voorraad systeem, een iPad app en een makkelijk te browsen website.

Middels een iPad selecteert een van de medewerkers de beschikbare verse cupcakes. Die dan direct te bestellen zijn via meerdere kanalen. Ook kan ze realtime de voorraad bijwerken als iemand in de winkel koopt. 

Met de webshop functie die gekoppeld is aan de kassa. Kun je via de site je favoriete smaken selecteren, betalen en direct ophalen.

Websites

Altijd meedenken hoe het beter kan..

Voor Medisch Spectrum Twente regelen wij alle online activiteiten. Met bijna 1 miljoen unieke bezoekers per jaar, is dit een geweldige uitdaging. Alle certificeringen zijn behaald. De website koppelt met tientallen deelsystemen voor informatie voorziening. Een complexe samenwerking tussen tientallen afdelingen en honderden medewerkers. Maar wij kijken al weer uit naar de nieuwe innovaties die we kunnen toepassen.

Websites

Door ons ontwikkelde websites. Ontvangen +2 miljoen bezoekers per jaar.

Met continu zorg, SLA en onderhoudsafspraken tegen gunstige tarieven. Een persoonlijke service en vast contactpersoon. Kunnen wij altijd meer bieden dan onze conculega's.

Websites

Ontwikkeling & Hosting

Onze klanten vinden bereikbaarheid ontzettend belangrijk. Daarom hebben wij een eigen ingericht datacenter met gevirtualisuerde servers in Delft en Amsterdam. Wij kunnen uw website designen, bouwen en vervolgens zelfs met NEN7105 / ISO standaarden hosten.

995 vanaf

Website
 • Inclusief design
 • 10 GB storage
 • Inclusief email
 • All inclusive
Meer weten?

1500 vanaf

App
 • Native apps voor iOS & Android
 • Inclusief CMS
 • Hosting en AppStore publicatie
 • Premium support
Meer weten?

2500 vanaf

Webshop
 • Magento of Woocommerce
 • 100 GB storage
 • Inclusief design
 • Premium support
Meer weten?
Header - Global

Met ons hoofdkantoor in Enschede bedienen wij klanten in heel Nederland. Je bent van harte welkom voor een kop Starbucks koffie. Maar komen ook graag langs, voor een goede indruk van uw bedrijf.

© 2019 Score Media B.V. Alle rechten voorbehouden.