Skip links
apple app ontwikkelaar

APP EXPERTS

iOS & Android iOS & Android

App design

Gespecialiseerd in de ontwikkeling van apps. Weten wij precies wat gebruikers verwachten van een goede app.

DEDICATED
EXPERTS

Native iOS App ontwikkeling

In ons team zitten native Swift & Objective-C app ontwikkelaars. Met tientallen jaren ervaring.

DEDICATED
EXPERTS

Native Android ontwikkeling

Wij ontwikkelen uiteraard ook de hoogste kwaliteit Android apps. Met de laatste technieken in Kotlin.

App marketing

Naast de full-service ontwikkeling van apps. Kennen wij ook alle mogelijkheden voor een succesvolle lancering van een app. Daarom helpen wij graag!

Onze app cases

Veelgestelde vragen

Enkele veelgestelde vragen en antwoorden
van onze experts over app ontwikkeling.

Dat is een vraag die je pas kunt beantwoorden als je de functionaliteiten goed hebt kunnen onderzoeken. Wij maken graag een vrijblijvende impact. Wij ontwikkelen apps vanaf 6000,- EUR tot 85.000 EUR. Volledig afhankelijk van de eisen & mogelijkheden en bijv. integraties.

Jazeker, maar voor dat je goed kunt kiezen voor hybride of native moet je kijken naar het soort functionaliteit. Soms is een hybride app nog duurder dan gelijk een native app ontwikkelen.

In de Benelux is het erg moeilijk om een concept of software functionaliteit te beschermen. Er zijn niet zoals in Amerika exclusieve patenten te regelen. Het gaat dus vooral om de eerste en beste zijn.

Ja wij kunnen dit regelen. Er zijn veel vereisten en regels om succesvol te publiceren. Vooral bij de Apple AppStore, maar met onze kennis van deze zaken houden wij hier rekening mee tijdens de ontwikkeling.

De meeste ontwikkelingstrajecten voor een app in de stores zit tussen 1-4 maanden. Daarna ontwikkel je verder aan nieuwe functionaliteiten. Er zijn minimaal 2 sprints nodig dus daarom is 1 maand wel zo'n beetje het minimum.

Ja wij verbinden elke app standaard met een eigen CMS (Content Management Systeem) specifiek voor de app. Dus alle content is al te beheren. Daarnaast kun je een applicatie ook nog verbinden met extra bestaande systemen middels API integraties.

Ja hiervoor zijn meerdere mogelijkheden. Zoals in app purchases of een abonnement vormen.

Contact

Nog meer vragen of eens sparren over jouw idee? Mail of bel.

10+

Jaar in operatie

Ons bedrijf bestaat al meer dan 10 jaar. Sommige van onze klanten zijn ook al zo lang. Wij gaan voor lange termijn samenwerkingen.

98%

Klant tevredenheid

Ons doel is de hoogste klant tevredenheid. De beste apps en soepelste projecten.

1,412

Projecten afgerond

Ervaring in de digitale sector is alles. Met de hoeveelheid en diversiteit van projecten. Kunnen wij alles aan.

Heb je een idee? Mail of bel

In de afgelopen 10 jaar hebben wij al meer dan 200 apps gemaakt door ons. Dus wij helpen je graag met elk concept of idee.

Email

info@scoremedia.nl

Bellen:

+ 31 53 870 0020

— 98.1  Klant tevredenheid

Onze

tevreden

klanten.

Met meer dan 500 klanten in Nederland en over de hele wereld. Was het onmogelijk om iedereen zijn verhaal te laten doen. Maar wij hebben enkele van onze beste partners de kans gegeven.

Sleep