(Web) Software Ontwikkelaar in Loon Op Zand

Score Media is een ervaren en gedreven software ontwikkelaar. Ook voor klanten in Noord Brabant

Wij ontwikkelen maatwerk software zoals bijv. Internet portals, Intranet en web applicaties. Dit doen wij al jaren met grote passie en vakmanschap. Altijd een persoonlijke aanpak, waarbij wij je continu betrekken in alle fases van idee tot concept en ontwikkeling. Deze werkwijze hanteren wij al jaren en staat garant voor succes en kwaliteit maatwerk software in Loon Op Zand. Neem contact op en bespreek de mogelijkheden.

Score Media heeft veel ervaring met het verwerken van privacygevoelige gegevens. Zoals persoonsgegevens of zelfs gegevens uit Elektronisch Patiënten Dossier. Uitsluitend de beste beveiliging en volledig encrypted workflows worden gebruikt om veiligheid te garanderen.

U kunt bij ons dus niet alleen terecht voor het laten maken van maatwerk software, ook voor het laten updaten of aanpassen van uw app bent u bij ons aan het juiste adres. Door de jaren heen hebben we een ruime ervaring opgebouwd: wat zijn de dingen om rekening mee te houden, maar vooral ook wat is er allemaal mogelijk. GPS, Wifi, Bluetooth, iBeacons…. steeds meer technieken die in samenwerking met telefoons en tablets nieuwe mogelijkheden bieden. Al jaren maken we apps die op een slimme manier gebruik maken van de locatie van de gebruiker bijvoorbeeld in Noord Brabant.

Dankzij onze ervaring en time-efficiency is het mogelijk om uw app te ontwikkeling tegen een eerlijke en gunstige prijs. Door onze jarenlange ervaring in maatwerk software applicaties hebben wij minder uren nodig! Bekijk op onze website welke klanten u al tevreden voor gingen.Software maatwerk ontwikkelaar Loon Op Zand

Maatwerk software met eigen backend (CMS) en API’s voor uw bedrijf in Loon Op Zand

Soms vraagt een app of website om meer functionaliteit. Dan volstaat een standaard website niet en wordt er software op maat ontwikkeld om de wensen toch mogelijk te maken. Score Media gebruikt hiervoor moderne frameworks om dit te realiseren. Laravel is een wereldwijd gebruikt framework die zich breed heeft bewezen. Bestaande systemen ontsluiten via een app of website: wij ontwikkelen het veilig en snel.

Neem vrijblijvend contact op:

Maatwerk Software Ontwikkelaar in Loon Op Zand Noord Brabant

 

Wij informeren je graag over de mogelijkheden in software ontwikkeling. Alles begint met een goed gesprek.

Header - Global

Met ons hoofdkantoor in Enschede bedienen wij klanten in heel Nederland. Je bent van harte welkom voor een kop Starbucks koffie. Maar komen ook graag langs, voor een goede indruk van uw bedrijf.

Bel: 053-8700020
Mail: info@scoremedia.nl

© 2019 Score Media B.V. Alle rechten voorbehouden.