Live Twitterfeed
Onze laatste blogs:

    No posts were found.

Mobile & Web Experts

Bel +31 53 87 000 20

Email: info@scoremedia.nl

Volg onze reis!
 

Klanten

De afgelopen jaren hebben wij honderden klanten met grote tevredenheid geholpen. Door NDA's kunnen wij slechts een beperkt aantal tonen. Ontdek ook ons nuchtere bedrijf en neem contact op!

Enkele klanten van Score Media

logo1
roessingh 1
io
ggdtwente
shimano
nuon 1
eqib 1
tno
hans
pay 1
regiotwente 1
next 1

Klanten over Score Media

Olaf Kok
General Manager - PAY.nl

Score Media is voor ons al jaren de betrouwbare partner in de ontwikkeling van onze apps. Ze zijn flexibel en hebben een korte communicatie lijnen wat erg belangrijk is voor ons. Onze apps voor PAY.nl platform zijn mede daardoor cruciaal geworden binnen onze omgeving naar klanten.

Marion Teesink
Directeur - EQIB.nl

Score Media is een innovatieve organisatie waar wordt gedacht in oplossingen. Zij denken met je mee en kijken net dat beetje verder, van idee tot aan de uitvoering. Score Media staat wat ons betreft voor persoonlijk, kwaliteit, professioneel en snel!

Jacqueline Bornebroek
Managing Director - Jameda.nl

Sinds wij met Score Media samenwerken krijgen we alleen maar positieve reacties over onze website. De service van Score Media is uitstekend, als ik wat wil weten wil staan ze mij vriendelijk te woord en helpen altijd.

Istvan Haarman
Contract- en leveranciersmanager MST

Score Media is een vooruitstrevend bedrijf waarin constructief wordt meegedacht in oplossingen en waar de lijnen erg kort zijn. Afspraken worden nagekomen, opgeleverde producten zijn kwalitatief uitstekend en de communicatie ervaar ik als uitermate klantvriendelijk en professioneel. In mijn rol streef je met leveranciers naar partnership en Score Media is hier een mooi voorbeeld van.