Live Twitterfeed
Onze laatste blogs:

  No posts were found.

Mobile & Web Experts

Bel +31 53 87 000 20

Email: info@scoremedia.nl

Volg onze reis!
Ontdekt de toekomst

Ons platform is de toekomst van zorgverlening aan uw patienten en binnen uw organisatie. Ontdek de efficiëntie en verhoogde welzijn door Gastvrij. Entertainment, Informatie, en nog veel meer..

Zorgbeleving

Upgrade de beleving van zorg in uw organisatie. Met de laatste technologieën en een systeem volledig geïntegreerd met tablets en smartphones.

Volledige ontzorging

Nieuwe technieken ingewikkeld, en lastig? Met onze ervaring en stabiele omgevingen ontzorgen wij uw organisatie volledig. Dit is ook al jaren een specialisatie, van idee tot productie. Wij zorgen dat het werkt!

iPad White Dashboard 1

Gastvrij als SaaS

Begin 2016 is Medisch Spectrum verhuisd naar een modern nieuw gebouw. Met de overgang naar de nieuwbouw is ook gekozen om een nieuw hospitality concept te voeren: alle patiënten krijgen een eenpersoonskamer, patiënten kunnen op eigen gewenste momenten maaltijden bestellen en bezoek is de gehele dag door welkom. Eén van de keuzes hiervoor was ook om niet meer te kiezen voor traditionele televisies maar voor iPads. Met een tablet wilde Medisch Spectrum Twente naast entertainment, zoals televisie en radio, ook verdere interactie met haar patiënten kunnen realiseren.

Functies van Gastvrij

De gewenste functionaliteit voor de patiënt was voor de start:

 • Televisie kijken
 • Radio luisteren
 • Internetten
 • Eten bestellen en plannen
 • Drinken bestellen
 • Service verzoeken
 • Informatie & Medische documenten
 • Inzicht in behandelaar en ontslag

Daarnaast was het een vereiste dat het platform ook voor de hospitality medewerkers gemakkelijk in gebruik was, omdat zij degenen zijn die de iPads uitreiken aan de patiënt en de drank- en serviceverzoeken ontvangen. Ook dient het platform een goede basis te zijn om de functionaliteit in de toekomst uit te breiden.

iPad Black Drinken
RSM BEBET Combo

Het resultaat

Score Media heeft het beste Bed-side terminal alternatief van Nederland! Het ontwerp voor de gebruikersinterface werd direct enthousiast ontvangen door Medisch Spectrum Twente en bleek later ook bij de patiënten in de smaak te vallen. Alle functionaliteit wordt via één enkele app aangeboden en geeft de patiënt via een overzichtelijk scherm de keuze tussen de verschillende functies. Ook is door een slimme koppeling met het EPD van Medisch Spectrum de iPad gemakkelijk in te stellen door de hospitality medewerker.

Een maand voor de verhuizing was de app gereed en werd een pilot gestart met patiënten in de oudbouw. Dit ging heel erg goed, waarna de app klaar was voor een volledige uitrol! In de hectiek van de verhuizing werd ook gestart met de ziekenhuisbrede uitgifte van de iPads aan bijna alle patiënten. Sinds die start is gebleken dat Gastvrij een zeer stabiel platform is die door personeel en patiënten enthousiast wordt ontvangen.

Een bewezen oplossing...

Nieuwe systemen en technologieën kunnen nog wel eens intimideren. Maar ons platform bewijst zich elke dag in de praktijk met succes. Steeds meer ideeën ontstaan nu om het platform verder uit te breiden en Score Media vindt het geweldig om voor de zowel de patiënt als de medewerkers dingen gemakkelijker te maken!

30.000

Patienten tot nu toe

Gastvrij is een bewezen platform en al succesvol gebruikt door tienduizenden patienten.

4500

Sessies per dag

Gastvrij is het verlengstuk van uw zorg-omgeving en wordt dagelijks al duizenden keren gebruikt.

1200+

Uren ontwikkeling

Gastvrij is een oplossing waar Score Media duizenden uren per jaar in stopt. Om te blijven evolueren en verbeteren op basis van patient feedback.

Partners & Koppelingen

Gastvrij is te koppelen met alle EPD/ ERP en ZIS systemen via een maatwerk koppeling over het eigen netwerk (beveiligd) en wij werken samen met voedseldistributeurs en andere gerenommeerde healthcare IT oplossing gerichte bedrijven zoals bijv. Pink Roccade Healthcare (CuliCart). Ook blijven wij nauw betrokken met de zorginstellingen om onze oplossing continu te verbeteren.

logo pink 300x177
logo huuskes 300x177
logo mst 300x177

Laat u rondleiden in de toekomst van zorg..

Wilt u een rondleiding aanvragen namens uw zorgorganisatie? Bent u benieuwd hoe u ons platform het best kunt integreren? Of wilt u meer informatie in EPD / ZIS koppeling en beveiliging?

Wij hebben een complete oplossing voor uw organisatie. Score Media kan u volledig ontzorgen in een overgang. Met praktijkervaring, trainingen en een complete en altijd actuele Saas (software as a service) oplossing. Bent u klaar voor de toekomst!

Rondleiding aanvragen

Informatiepakket aanvragen?

 • mkd-slider-img
 • mkd-slider-img
 • mkd-slider-img
 • mkd-slider-img
 • mkd-slider-img
 • mkd-slider-img
 • mkd-slider-img