Digital School

Score Media B.V. is al jaren een bewezen leverancier van zogenoemde E-Learning systemen voor onderwijs, zorg en MKB in Nederland. In de sector zijn er veel verschillende termen voor dit soort systemen. Denk bijvoorbeeld aan E-Learning, Learning Management Systems of Online Cursus applicaties. 

Wij bij Score Media noemen ons eigen platform “Digital School” omdat het geschikt is voor hele scholen maar ook voor specifieke cursussen. 

E-Learning?

Basisonderwijs

Op ons platform kun je een eigen leeromgeving aanmaken waarin je cursusmateriaal kunt plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan cursussen of vakken binnen het basisonderwijs.

Om digitaal leren goed toe te kunnen passen, is het aan te raden om een digitale leeromgeving te gebruiken. Deze digitale leeromgeving motiveert de leerling, ontzorgt de leerkracht en optimaliseert het onderwijs. Zo gebruik je digitaal leren in je voordeel.

Ons platform is binnen enkele dagen op te zetten en is dan klaar voor inrichting van interactief studie materiaal. Voor jong en oud.. de inrichting en het gebruik ervan zijn volledig zelfstandig door de onderwijsinstelling in te richten.

Het platform is beveiligd en afgesloten voor alleen uw leerlingen. Deze kunnen zichzelf registreren of kunnen worden uitgenodigd.

Zorg & MKB

Ons platform is momenteel ook al in gebruik bij bijvoorbeeld een groot ziekenhuis in Nederland. Deze gebruiken Digital School van Score Media om interne kennis te verbeteren. Ons platform biedt online bij- en nascholing voor zorgprofessionals, werkzaam in verschillende soorten care & cure. Medewerkers houden hun vakkennis en vaardigheden gemakkelijk bij én nemen zelf de regie. Leerbehoeften verschillen per persoon. Ons platform maakt het makkelijk om bepaalde onderdelen te herbruiken en mixen, waardoor de juiste stukken kennis worden gedeeld.

Wij vertellen u graag meer!

Ons platform heeft ontzettend veel functies en is erg breed inzetbaar. Maar wij staan vooral bekend om de ontzettend snelle oplevering. Binnen enkele dagen is uw organisatie klaar voor digitaal onderwijs.

Neem contact op met ons! Wij geven graag een interactieve demo.

Wij informeren je graag over de mogelijkheden in software ontwikkeling. Alles begint met een goed gesprek.

Met ons hoofdkantoor in Enschede bedienen wij klanten in heel Nederland. Je bent van harte welkom voor een kop Starbucks koffie. Maar komen ook graag langs, voor een goede indruk van uw bedrijf.

Bel: 053-8700020
Mail: info@scoremedia.nl

© 2019 Score Media B.V. Alle rechten voorbehouden.