Enkele van onze cases

PICSTOMIX

Iedereen heeft tegenwoordig een telefoon met een goede camera en er worden meer foto’s gemaakt dan ooit. Maar we doen er zo weinig mee! PicsToMix is dé app om super eenvoudig een geweldig resultaat te krijgen: Stijlvolle tegels met jouw mooiste foto’s aan de wand. Met de app kies je eerst welk formaat tegels je wilt, vervolgens kies je jouw favoriete foto’s en rondt de bestelling af. Binnen 5 dagen ontvang je thuis een pakketje met jouw mooiste foto herinneringen!

HOME
CASES

TagOnce

TagOnce Pro staat voor: gezamenlijk de wereld een stukje beter en eerlijker maken door de eerlijkheid in de medemens op een positieve manier te stimuleren! Samen met jouw hulp kunnen we dit bijzondere doel verwezenlijken. Daarom zijn we hartstikke blij dat jij nu ook onze App gaat downladen en gebruik gaat maken van onze Tags!

PAY.NL

Wilt u op ieder moment en vanaf elke locatie inzicht in het online betaalverkeer van uw webshops of websites? Dat kan met Pay.nl als uw online betaalpartner, via de gratis App! Met deze app (voor Android en IOS) ziet u meteen elke gestarte betaling. Ook kunt u een betaallink maken en direct versturen of kunt u een overzicht van uw omzet bekijken per dag, maand of kwartaal. Daarnaast brengen wij u via de app op de hoogte van het laatste nieuwtjes, updates, maar ook eventuele onderhoudsmomenten of storingen. Met de Pay.nl app heeft u uw complete betaalverkeer dus altijd bij de hand.

CASES
CASES
KNRM - Wijzer op het water

Samen met SAMIJ en CRW ontwikkelden we aan de hand van het boekje Wijzer op het Water een app met naast de info uit het boekje ook het laatste nieuws van de SAMIJ, belangrijke links en het belangrijkst: een overzicht van de aanlandingsplaatsen. Bij een incident op het water kan een OVD op een kaart zien waar hij staat en waar de dichtstbijzijnde aanlandingsplaats is. Met één druk op de knop kan er vanuit de app genavigeerd worden naar de aanlandingsplaats.

Wij informeren je graag over de mogelijkheden in software ontwikkeling. Alles begint met een goed gesprek.

Header - Global

Met ons hoofdkantoor in Enschede bedienen wij klanten in heel Nederland. Je bent van harte welkom voor een kop Starbucks koffie. Maar komen ook graag langs, voor een goede indruk van uw bedrijf.

Bel: 053-8700020
Mail: info@scoremedia.nl

© 2019 Score Media B.V. Alle rechten voorbehouden.