Apps voor smartphones en tablets

Score Media is uw ervaren partner voor het ontwikkelen van iOS apps (iPhone & iPad app) en Android apps. Wij kennen de mogelijkheden, de standaarden en hebben aantoonbare ervaring met het ontwikkelen van professionele mobiele apps.

Samij CRW app Samij CRW app
Native ontwikkeling

Een van onze expertises is de ontwikkeling van native mobiele applicaties. Wij hebben C / Swift ontwikkelaars en Android Java developers.

UX Design

Het designen van een app is anders. Optimaal gebruik maken van de ruimte en intuïtiviteit zijn cruciaal. Doordat wij al meer dan 100 apps hebben ontwikkeld, weten wij precies wat nodig is.

Marketing

Na de lancering van uw app begint het pas. Dan moeten de downloads binnen stromen. Onze marketing ervaring helpt u bij het sneller succesvol maken van een app.

Met een expert heb je meer kans van slagen.

Voor app ontwikkeling heb je een expert nodig. Iemand met jarenlange ervaring in elk onderdeel van app exploitatie. Score Media is hierin uw partner, en door praktijk voorbeelden nemen wij u aan de hand. Met als eind doel, succes voor uw organisatie.

APPS TagOnce app ontwikkeld door Score Media
 • Inventariseren

  Samen met ons gaat u inventariseren wat de beste stappen zijn. Native of niet? Welke functies zijn nodig, of kan alles wat u wilt?

 • Impact & Plan van Aanpak

  Nadat we samen hebben bepaalt hoe de app voor eindgebruikers gaat werken. Creëren we een impact per onderdeel, en een tijdspad.

 • Ontwikkeling

  Wij ontwikkelen, en houden u wekelijks op de hoogte van de voortgang. Ook leveren wij BETA builds, deze kunt u zelf proberen.

 • Publicatie & marketing

  Nadat uw app is uitgerold in het bedrijf of de AppStores. Begint het pas! Wij kunnen u ondersteunen in marketing en monitoring van kwaliteit.

APPS

Onze ervaring met apps, maakt het verschil.

De ontwikkeling van een mobiele applicatie is een expertise. Score Media B.V. is al 10 jaar bezig met de ontwikkeling en exploitatie. Onze apps en die voor klanten hebben grote impact gemaakt.

1M

Downloads

145

Apps Ontwikkeld

APPS

Vraag onze whitepaper aan!

Krijg inzicht in de geheimen van succesvolle apps in bedrijven en de AppStore.

Download PicsToMix

Download onze case nu op je iPhone! PicsToMix is dé app om super eenvoudig een geweldig resultaat te krijgen: Stijlvolle tegels met jouw mooiste foto’s aan de wand. Met de app kies je eerst welk formaat tegels je wilt, vervolgens kies je jouw favoriete foto’s en rondt de bestelling af. Binnen 5 dagen ontvang je thuis een pakketje met jouw mooiste foto herinneringen!

APPS APPS
Header - Global

Met ons hoofdkantoor in Enschede bedienen wij klanten in heel Nederland. Je bent van harte welkom voor een kop Starbucks koffie. Maar komen ook graag langs, voor een goede indruk van uw bedrijf.

© 2019 Score Media B.V. Alle rechten voorbehouden.