App Ontwikkelaar in De Wolden

Sinds 2008 bouwen wij apps voor klanten in Drenthe

Sinds 2008 bouwt Score Media hoog kwalitatieve full-native mobiele applicaties voor iOS (iPhone, iPad en iPod) en Android smartphones. Dit doen wij ook voor klanten uit De Wolden sinds 2009 en hebben voor tientallen bedrijven in Drenthe apps ontwikkeld. Onze maatwerk diensten zijn divers en flexibel. Wij staan voor een persoonlijke aanpak, waarbij wij je continu betrekken in alle fases van idee tot concept en ontwikkeling. Deze werkwijze hanteren wij al jaren en staat garant voor succes en kwaliteit maatwerk in Alteveer De Wolden.

Score Media is officieel erkend app ontwikkelaar voor Apple iOS (zowel iPhone en iPad), Android. Ook nadat uw app is opgeleverd staan wij als full service app ontwikkelaar / development bureau in De Wolden voor u klaar.

U kunt bij ons dus niet alleen terecht voor het laten maken van uw app, ook voor het laten updaten of aanpassen van uw app bent u bij ons aan het juiste adres. Door de jaren heen hebben we een ruime ervaring opgebouwd: wat zijn de dingen om rekening mee te houden, maar vooral ook wat is er allemaal mogelijk. GPS, Wifi, Bluetooth, iBeacons…. steeds meer technieken die in samenwerking met telefoons en tablets nieuwe mogelijkheden bieden. Al jaren maken we apps die op een slimme manier gebruik maken van de locatie van de gebruiker bijvoorbeeld in Drenthe.

Dankzij onze ervaring en time-efficiency is het mogelijk om uw app te ontwikkeling tegen een eerlijke en gunstige prijs. Door onze jarenlange ervaring in App Ontwikkeling hebben wij minder uren nodig! Bekijk op onze website welke klanten u al tevreden voor gingen.

App ontwikkelen met eigen backend (CMS) en API koppeling in De Wolden

Soms vraagt een app of website om meer functionaliteit. Dan volstaat een standaard website niet en wordt er software op maat ontwikkeld om de wensen toch mogelijk te maken. Score Media gebruikt hiervoor moderne frameworks om dit te realiseren. Laravel is een wereldwijd gebruikt framework die zich breed heeft bewezen. Bestaande systemen ontsluiten via een app of website: wij ontwikkelen het veilig en snel.

Neem vrijblijvend contact op:

Apps in De Wolden Drenthe

Wij informeren je graag over de mogelijkheden in software ontwikkeling. Alles begint met een goed gesprek.

Met ons hoofdkantoor in Enschede bedienen wij klanten in heel Nederland. Je bent van harte welkom voor een kop Starbucks koffie. Maar komen ook graag langs, voor een goede indruk van uw bedrijf.

Bel: 053-8700020
Mail: info@scoremedia.nl

© 2019 Score Media B.V. Alle rechten voorbehouden.